Seneste nyt

Fra papirspild til cirkulær løsning – og 300.000 stykker papir sparet årligt

Ved at udskifte engangspapir med genanvendelige håndstykker har Bent Brandt reduceret sit affaldsforbrug markant og samtidig styrket sin miljøprofil. Initiativet sparer miljøet for 300.000 stykker papir årligt og bidrager direkte til virksomhedens ISO-arbejde og en mere bæredygtig ressourceanvendelse.

Fra papirspild til cirkulær løsning – og 300.000 stykker papir sparet årligt

Ved at udskifte engangspapir med genanvendelige håndstykker har Bent Brandt reduceret sit affaldsforbrug markant og samtidig styrket sin miljøprofil. Initiativet sparer miljøet for 300.000 stykker papir årligt og bidrager direkte til virksomhedens ISO-arbejde og en mere bæredygtig ressourceanvendelse.

Textilia Aalborg nomineret til CSR People Prize 2025

Textilia Aalborg var blandt de seks virksomheder, der i år blev nomineret til CSR People Prize 2025 – en af Danmarks mest anerkendte priser for socialt ansvar. Nomineringen uddeles af videnshuset Cabi og hylder virksomheder, der gør en særlig indsats for at inkludere mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet.

Læs mere »

Textilia Aalborg nomineret til CSR People Prize 2025

Textilia Aalborg var blandt de seks virksomheder, der i år blev nomineret til CSR People Prize 2025 – en af Danmarks mest anerkendte priser for socialt ansvar. Nomineringen uddeles af videnshuset Cabi og hylder virksomheder, der gør en særlig indsats for at inkludere mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet.

Läs mer »

Textilia upcy-skjorte udvalgt som en bæredygtig ledestjerne

Der stod bæredygtighed og grøn omstilling på menuen, da Foodexpo 2022 for nyligt blev afholdt i Messecenter Herning. Her var der lagt op til tre begivenhedsrige dage – og det blev det!

Klædt på til Bocuse d’Or

Når Danmark i slutningen af marts skal kvalificere sig til den internationale kokkekonkurrence Bocuse d’Or, er det med Brian Mark Hansen ved roret. Sammen med sit team skal han repræsentere og forsvare de mange flotte præstationer, som danske kandidater har leveret de senere år.

DFD/Textilia donerer 1. mio. kr. til forældreløse børn i Ukraine.

Donationen er et bidrag til den afgørende nødhjælp og psykosociale bistand, som SOS Børnebyerne yder til de yngste ofre for krigen i Ukraine.

Fremtidens kokketøj og tjenertøj udviser (naturligvis) omtanke for miljøet

Ord er blevet til handling hos mange restauratører, som nu i stigende grad vælger beklædning med lavt klimaaftyk. En synlig konsekvens af den grønne bevidsthed er en øget interesse for Textilia upcy-serien, hvor bl.a. kokkejakkerne er produceret af gamle duge.

Glemmer du noget? Læs om de oversete hygiejne-spots i restauranten

Som travl restaurant kan der nemt opstå helligdage i rengøringsrutinen. Læs her om de oversete, men vigtige områder at komme omkring på hygiejne-tjeklisten.

4 design-trends til din restaurant i 2022

Ønsker I at skabe et gennemført restaurant-design – eller måske læne jer op ad anerkendte restauranters visuelle udtryk? Vi har samlet de 4 største design-trends, som vi i DFD oplever hos vores kunder.

Podcast sætter fokus på Textilia og kunders samarbejde om grøn omstilling

I Textilia har vi en ambition om at genanvende 100 % af vores tekstiler inden 2025 – og vi er allerede rigtig godt på vej. I den forbindelse gæstede vi sidste år podcasten ”CSR Agendaen”, der satte fokus på Textilia upcy, og hvordan det gode partnerskab mellem kunder og virksomhed kan sætte skub i den grønne omstilling.

Samarbejde sikrer nye dyner til ældre i Litauen

På en række ældrecentre i Litauen er slidte og gamle dyner fortid, og i dag nyder beboerne godt af de kasserede dyner, som for nyligt blev leveret som følge af et samarbejde mellem Textilia og Rotary.

Få kompensation for dine faste vaskeriomkostninger

Er din virksomhed påvirket af nationale eller regionale nedlukninger som følge af COVID-19, kan du søge om kompensation for faste udgifter - heriblandt også for din virksomheds vaskeriydelser.

Mød Steffen Villadsen, Køkkenchef på Molskroen

Steffen Villadsen er 39 år, bor i kystbyen Ebeltoft og har ansvaret for den gastronomiske linje på Molskroen. Steffen brænder for en bæredygtig linje, og vi har mødt ham til en snak om hvilke bæredygtighed initiativer, der kommer i spil på kroen, som for ikke så få år siden, så helt anderledes ud.

Stjernekokken bag Alchemist kommenterer på nutiden og giver noget til fremtiden

En torskekæbe pakket ind i ”plastik” fra verdenshavene og et bur med hønsefødder. Dette er blot eksempler på de unikke retter, som Rasmus Munk har kreeret til gæsterne på Alchemist. Retterne provokerer, inspirerer og sætter fokus på emner, hvor vi alle kan gøre en forskel som mennesker.

Bidrag til Verdensmålseksamen i FN

Danmark præsenterer sit andet Voluntary National Review, som finansminister Nicolai Wammen tager med, når han til juli sammen med en række interessenter skal præsentere Danmarks arbejde med Verdensmålene.

Privatlivspolitik

Hjemmesiden benytter cookies. Disse er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Vi benytter egne og tredjeparts cookies til nødvendige funktioner på hjemmesiden, til kundeservice og statistiske formål.

Nødvendige cookies

Nødvendige cookies er altid slået til på siden. De husker bl.a. dit cookie-tilsagn.